Praktijkinformatie 

 

Telefonisch spreekuur


Woensdagochtend van 9u – 12u heb ik telefonisch spreekuur. Wanneer ik niet kan opnemen spreek dan een bericht en telefoonnummer in op mijn voicemail en ik bel zo spoedig mogelijk terug.

 

Tarieven


Eerste consult volwassenen ca 1,5 uur: € 95,00
Eerste consult kinderen tot 12 jaar: € 75,00
Vervolg consult volwassenen ca 45 min: € 75,00
Vervolg consult kinderen: € 69,00
Acuut consult langer dan 20 minuten: € 59,00
Acuut consult korter dan 20 minuten: € 30,00
Kort telefonisch consult incl. uitwerken nieuw homeopathisch middel: € 20,00
Telefonisch consult incl. uitwerken nieuw homeopathisch middel (langer dan 15 minuten): € 30,00
Oriënterend gesprek/advies (ca 10 minuten): gratis
Extra kosten avond/weekend tarief: € 10,- tot 25,- (afhankelijk van de duur)
Extra kosten huisbezoek: € 25,- (binnen een straal van 10 km)
Het telefonische spreekuur is uiteraard kosteloos

 

Vergoeding


Je hebt geen verwijzing van de huisarts of specialist nodig om bij een klassiek homeopaat terecht te kunnen. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandeling tot €25-€45 per dag vanuit het aanvullende pakket. Op de site van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (www.nvkh.nl) staat een overzicht van vergoedingen. Kijk voor de exacte vergoeding in je polis of neem contact op met je  zorgverzekeraar. Vergoeding van de kosten heeft geen invloed op je eigen risico. Als je geen vergoeding krijgt vanuit de verzekering en de kosten zijn een probleem, laat dat dan even weten.

 


Bereikbaarheid en vervanging

 

Beroepsvereniging 

 

Als klassiek homeopaat ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH www.nvkh.nl, lidnummer 2052).

Klassiek homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan de hoge kwaliteitseisen. Hierdoor worden consulten door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Ik ben gecertificeerd en geregistreerd Homeopaat, waardoor ik het keurmerk R-Hom® mag voeren.

De NVKH is aangesloten bij koepelorganisatie RBCZ (www.rbcz.nl). Het RBCZ is het kwaliteitsregister voor vakkundige HBO-geschoolde therapeuten in de complementaire zorg. Ik ben geregistreerd registertherapeut BCZ® onder nummer........

 

Privacybeleid
PNG bestand – 50,2 KB 38 downloads
Klachtenregeling NVKH
PNG bestand – 202,3 KB 19 downloads