Over mij

 

In de ruim tien jaar dat ik (zwangerschaps)yogalessen heb gegeven groeide mijn interesse in het zelfgenezend vermogen van de mens. Het was mooi om te zien hoe ontspanning en bewust ademen een verschil kon maken. Maar ik zag ook hoe dieper liggende fysieke klachten niet echt opgelost werden.


Veel klachten die mensen ervaren zijn terug te voeren op het afgescheiden zijn van de natuur, van je ware zelf. Een dagelijkse boswandeling kan wonderen doen voor je vitaliteit, maar de sleutel tot ware genezing komt altijd van binnenuit. Zelf geloof ik heilig in de kracht en wijsheid van de natuur. De klassieke homeopathie is een geneeswijze die deze wetten volgt. Daarom ben ik de vierjarige opleiding Klassieke Homeopathie gaan volgen (Auryn, Integratieve Geneeskunde, Nijmegen) om zodoende mensen te kunnen helpen zich weer vrij en vitaal te voelen.


Mijn specialisatie is de homeopathische begeleiding tijdens de zwangerschap. Het is een grote eer om vrouwen te mogen bijstaan in deze bijzondere periode van hun leven en ze sterker en meer ontspannen de bevalling in te laten gaan.


Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH) die ook bij de koepelorganisatie RBCZ aangesloten is. Daarnaast ben ik registertherapeut en erkend CRKB docent. Geregeld geef ik homeopathische EHBO cursussen. Mail mij gerust om te vragen naar de startdata.